Wat is Voipbuster

VoIPbuster is een programma dat wordt gebruikt om over afstand te communiceren met elkaar via een IP netwerk. VoIP staat voor voice over IP en is de laatste tijd erg in opkomst qua populariteit.

VoIPbuster is de software die het makkelijk maakt voor consumenten en bedrijven om snel met elkaar in contact te komen en te communiceren via spraak. Het is voor iedereen gratis te downloaden en makkelijk te installeren dus voor u het weet kunt u al mensen aan de andere kant van de wereld bellen.

Wat zijn de functies van Voipbuster

De primaire functie van Voipbuster is simpelweg het onderling telefoneren met andere gebruikers van Voipbuster. Iedereen die de software van Voipbuster heeft geinstalleerd kan gebruik maken van de optie om te bellen met andere mensen.

Naast dat je kunt bellen met Voipbuster kun je ook een SMS versturen naar andere gebruikers van de Voipbuster software. Ook kunt u met voipbuster inkomende gesprekken doorschakelen naar een ander nummer en kunt u ervoor zorgen dat mensen niet uw nummer kunnen zien bij uitgaande gesprekken.

Benodigdheden voor Voipbuster

Natuurlijk is de software van Voipbuster een vereiste om hiervan gebruik te kunnen maken. Maar naast de software zult u nog enkele andere dingen nodig hebben. Hieronder een overzicht van benodigdheden om gebruik te kunnen maken van Voipbuster

  • PC
  • Voipbuster software
  • Microfoon
  • Koptelefoon