Het bedrijf KPN

KPN is een bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren van telecommunicatie diensten en ICT diensten. Dit houdt in dat ze consumenten vaste en mobiele telefonie bieden en ook internet en televisie. Het is een bedrijf dat wereldwijd klanten heeft en ook in Nederland een grote speler is.

KPN heeft ongeveer 35.000 werknemers die er voor zorgen dat de klanten van KPN tevreden zijn met de producten en met de service die ze krijgen. De drie belangrijkste producten van KPN zijn:

  • Internet
  • Televisie
  • Telefonie

 

Internet van KPN

Wanneer u op zoek bent naar een goede provider van internet dan kunt u KPN zeer zeker overwegen. Het internet van KPN is betrouwbaar en altijd online. U heeft bij KPN tevens de keuze uit verschillende abonnementen zodat u altijd wel een abonnement kunt vinden dat goed bij u past. U kunt hieronder meer lezen over de verschillende abonnementen die KPN te bieden heeft en door ze te vergelijken kunt u een goede keuze maken welk abonnement het beste bij u past.

Basis abonnement van KPN

Met het internet Basis abonnement haalt u betrouwbaar internet in huis. Hiermee kunt u e-mailen, chatten en surfen. U heeft hiermee een verhoogde internetsnelheid tot 8 Mb per seconde en u kunt dit ook nog uitbreiden wanneer u daar behoefte aan heeft. U krijgt met het basis abonnement van KPN een gratis installatie service en een draadloos modem. Zo wordt alles gratis voor u geïnstalleerd en kunt u internetten door het hele huis en zelfs buiten met uw laptop.

Extra abonnement van KPN

Het internet Extra abonnement van KPN is een iets uitgebreider pakket dan het Basis abonnement van KPN. Hiermee heeft u een verhoogde internetsnelheid van 16 Mb/s en kunt u dus sneller internetten, films downloaden en foto's versturen. Ook hier krijgt u een gratis installatieservice bij en een draadloos modem. U kunt te allen tijde uw abonnement op een flexibele manier bijstellen wanneer u daar behoefte aan heeft. Ook kunt u door uw hele huis internetten en ook buiten.

Premium abonnement van KPN

Tenslotte is er nog het Premium abonnement van KPN. Hiermee haalt u supersnel internet in huis en kunt u downloaden en online gamen op meerdere PC's. Uw internetsnelheid ligt hiermee op 40 Mb per seconde. Natuurlijk krijgt u ook hier een gratis installatieservice bij en een draadloos modem zodat u door uw hele huis kunt internetten. Ook kunt u uw abonnement op elk moment flexibel bijstellen wanneer u daar behoefte aan heeft.